jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 20/12/2021

Just In: PUMA x Dua Lipa

Girl… De ultieme collab is net gedropt! PUMA heeft de krachten gebundeld met je favoriete popkoningin, Dua Lipa.

PUMA en Dua Lipa hebben de handen ineen geslagen voor hun allereerste collab. Onder de naam ‘Flutur‘ – het Albanese woord voor vlinder – bestaat de limited-edition collectie uit zowel T-shirts als sportschoenen, een voorproefje van de volledige collectie die naar verluidt in 2022 dropt! 🦋

Be More Like Dua

Zangeres, songwriter EN model, Dua Lipa is absolute goals – ze is al 7 jaar bekend in de muziekscene! Van Be the One en IDGAF, tot New Rules, Levitating en nog veel meer, haar tracks hebben al onze playlists vormgegeven; of we nu naar de sportschool gaan of ons klaarmaken voor een avondje uit met de girls.

We zijn niet alleen fan van haar singles, Dua Lipa’s stijl is ook insane! Van street style tot podium looks, Dua slaat altijd de spijker op z’n kop. Ze verdient zeker de status van stijlicoon.

PUMA Mayze Flutur
Dua Lipa

The ‘Flutur’ Collection

De PUMA x Dua Lipa-collab is geïnspireerd op de jaren ’90 en draait om basis items die je aan je ‘drobe’ kunt toevoegen. Elk item komt rechtstreeks uit de stijl mind van de popster en is door PUMA tot leven gebracht zodat iedereen het zelf kan dragen.

Het Slim T-shirt is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar en is cute en comfy. Het shirt heeft een klassieke uitstraling met een ronde hals en korte mouwen en is finished met het collab logo. Symbolisch voor de samenwerking tussen PUMA en Dua Lipa, combineert het gloednieuwe logo Dua’s naam en de legendarische Formstrip met de look van een iriserende vlinder.

“Voor mij zijn vlinders meer dan alleen mooie wezens. Ze staan voor zoveel, zoals transformatie, hoop en metamorfose. Het afgelopen jaar is de vlinder vooral symbolisch en betekenisvol voor mij geworden.”

Dua Lipa
PUMA Mayze Flutur
PUMA x Dua Lipa


En daar stopt het niet, de limited-edition drop heeft ook trainers! Ga net als Dua voor de PUMA Mayze Flutur – een chunky kick in een driedubbele zwarte kleur die je kunt combineren met jeans, joggingbroeken, leggings en meer. Je nieuwe go-to!

Like what you see? Shop de eerste levering van de PUMA x Dua Lipa collab nu!

Pssst! Deel je nieuwe ‘fit op @JDsportsNL en @JDwomenNL met de hashtag #JDLooks! En wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Lees meer zoals dit

Volgende blog