jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 12/07/2018

ALL WHITE SUMMER SNEAKERS

Summer has arrived! De zonnige dagen zorgen ervoor dat iedereen wegdroomt over zijn of haar vakantie, maar vergeet je niet na te denken over je stijl deze zomer? Yes, een tijdloze tee en je favoriete denim shorts zijn een go-to, maar hoe zit het met je shoegame? Je frisse look maak je af met een paar all-white sneakers!

We hebben een aantal tijdloze en stijlvolle opties voor je op een rij gezet. Check ‘em out below.

Nike Air Force 1

De ultieme sneakers voor een classic vibe? De Air Force 1’s van Nike. De iconische all-white look maakte de schoenen populair in de 90’s en ze zijn terug om jouw zomerlook af te maken. Of je nu gaat voor de lage of mid variant, de Air zool zorgt voor comfort waar je ook gaat!

Als de Air Force 1 niet helemaal je stijl is, maar je toch graag het ‘walking on Air’ gevoel wilt ervaren, ga dan voor de iconische Air Max 90’s voor een on-point 90’s look. Tinker Hatfield had waarschijnlijk geen idee dat dit model zo groot zou worden!

adidas Ultra Boost Clima
Vans Old Skool White

Not feelin’ Nike? Switch it up en kies voor deze Ultra Boost Clima van adidas (nu on sale!) – ideaal voor zomerse running sessions en streetstyle looks. De Ultra Boost is voorzien van een ademend Primeknit upper en uitgerust met een Boost middenzool. De subtiele 3-Stripes op de zijkant zorgen voor een herkenbare finishing touch.

Een ander alternatief? Kick it met de Old Skool van Vans! Deze classics zorgen voor een iconische West Coast stijl met Skater edge, of je nu staat op twee voeten of vier wielen!

Bekijk alle witte sneakers voor dames en heren nu online bij JD!

Lees meer zoals dit

Volgende blog