jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 27/12/2018

COMFY MET TEDDY TRENDS

Op koude dagen verlang je maar naar 1 ding: een comfy outfit to kick back and relax op de bank. JD has got you girl! Onze damescollectie boost een enorme range met new in items gemaakt van fluweelzacht materiaal. Onze topmerken zoals Fila, PUMA, Champion en Nike komen met de mooiste hoodies, joggingbroeken en sweaters geheel in de comfy teddy trend. De fluffy stof en grote capuchon leveren je de laidback vibe for those lazy days. We love it!

Is jouw wardrobe al geupdate met winter-ready stuff? Nog niet? Upgrade dan nu jouw look met deze essential layers in fleece materiaal uit onze Teddy Trend collectie. Get inspired by the below en stel jouw off-duty outfit samen!

Champion Polar Fleece 1/4 Zip Hoodie

De revival of a ‘90s trend: Fluffy fleece

Nowadays is fleece overal op straat en in elke wardrobe te vinden, maar dat is niet voor het eerst. In de ‘90s werd fleece al vaak gedragen. Fleece komt uit het Engels en betekent letterlijk vacht. De superzachte stof lijkt op textiel en wordt meestal als vachtachtig omschreven. Om deze reden heeft fleece ook veel andere benamingen zoals ‘Velo Wool’ en ‘Polar Fleece’. Insight fact: fleece is 100% synthetisch en is daardoor al snel populair geworden bij mensen die liever geen natuurlijke materialen afkomstig van dieren dragen. Fleece is dan ook een goed alternatief voor wol.

PUMA Tape Sherpa Crew Sweatshirt
Champion Polar Fleece 1/4 Zip Hoodie

Fleece sweaters zijn heerlijk warm en hebben een longlasting quality. Door de unieke breiwijze is dit materiaal goed isolerend en blijf jij warm en comfy. Perfect om te dragen in de winter en tijdens outdoor actviteiten zoals skiën en schaatsen. Let op: fleece is niet winddicht, dus bij een harde wind heb jij je warme thermo onderkleding of dat dikke winter jack wel nodig! Fleece is soms wel uitgevoerd met een winddichte laag die tussen de twee delen fleece is bevestigd. Voordelen van dit fleece materiaal zijn dat het snel droogt en lichtgewicht is. Ideaal om mee te nemen in je rugzak!

Fila Sherpa Full Zip Jacket
Fila Sherpa Full Zip Jacket navy blauw

Get those retro vibes met FILA, Nike en Champion..

FILA, Nike en Champion zetten de retro trend voort met hun nieuwe collectie winter dames wear. FILA lanceert de Sherpa collectie, deze dames items zijn voorzien van een teddy zachte voering en een bold FILA logo op de rug voor wat throwback vibes. Musthaves voor tijdens de koude wintermaanden! Kruip op de bank voor een marathonsessie Netflixen of ga de stad in met deze warme layers.

Wrap yourself in de comfy FILA Sherpa Full Zip Jacket of kies voor de Nike Trainings Sherpa Full Zip Top. Of ga voor de laidback style van de Champion Polar Fleece 1/4 Zip Hoodie voor een extra groot hugging effect. Kies uit een sneeuwwitte, bordeauxrode en zwarte colourway. Wees voorbereid: de zachte teddy stof zorgt ervoor dat iedereen jou zal aaien.

Ben jij al enthousiast geworden over de teddy trend? Check dan hier onze gehele Sherpa collectie en shop jouw favo layer!

Lees meer zoals dit

Volgende blog