jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 19/04/2019

FESTIVAL INSPO: COACHELLA 2019

Je kon er bijna niet omheen: afgelopen weekend vond deel 1 van het populaire festival Coachella plaats! Het festival heeft een on-point line-up met artiesten die altijd een statement indruk achterlaten bij het publiek. Voor iedereen die er niet bij kan zijn hebben we goed nieuws; YouTube streamt het legendarische festival ook aankomend weekend weer.

Zoals elk jaar zie je de meest creatieve outfits van de aanwezige celebs en influencers voorbijkomen op Instagram. Dit is ten slotte ook hetgeen waar Coachella om bekend staat. Below kun je enkele Coachella highlights zien, zodat je alvast wat inspo hebt voor festival season! Let’s get into the Coachella-vibes! 

Coachella Festival SZN Gigi Hadid
Coachella Festival SZN Gigi Hadid
(Photo credit: @gigihadid)

Gigi Ha-Did What?!

Accessory Queen? Yes Gigi for sure. Het is duidelijk dat je nooit genoeg accessoires kunt rocken! Geef je outfit een pop of colour voor een opvallende look tijdens festival season. De swirly patronen maken ook weer een comeback en zijn gespot op de Spring ’19 catwalks. Bohemian vibes? We love it!

Maak je outfit compleet met een witte broek met floral details voor de ultieme summer look. En hoe cute is het LV tasje om Gigi’s pols…  🤤

Coachella Festival SZN Jaden SMith
Coachella Festival SZN jaden smith
(Photo credit: @c.syresmith)

Jaden Smith’s Way Up

Jaden Smith stelt ons NOOIT teleur en natuurlijk pakte hij groots uit tijdens zijn Coachella optreden… Jaden stal de show en gaf een deel van het optreden vanaf het dak van een Tesla Model X die hoog boven het Sahara-podium werd gehesen.

Naast Jaden’s haar, konden we onze ogen niet afhouden van zijn outfits. Hij rockte een geel t-shirt met korte broek en een stamped up trainingspak. Wat moet je anders dragen op een vliegende auto? De ‘ERYS’ ketting is toch wel de finishing touch van zijn outfit!

Coachella Festival SZN 2
Coachella Festival SZN 2
(Photo credit: @sarahsampaio & @shaninamskaik)

Ready To Slay – Sara & Shanina

Sarah & Shanina verschenen op het terrein met een lederen look gecombineerd met mini spijkershorts; een festival look die altijd on-point blijft! Sarah rockt een leren cut out top, terwijl Shanina extra opvalt met haar multi-coloured jacket.

We kunnen niet genoeg krijgen van Shanina’s evening wear… Haar zwarte mesh body matched perfect met de caged lederen rok. Gegarandeerd een gedurfde statement look! Yes QUEEN. 👑

Coachella Festival SZN Kylie jenner
Coachella Festival SZN Kylie jenner
(Photo credit: @kyliejenner)

King Kylie

Ahh, Kylie Jenner verlaat het vliegtuig in style samen met haar bae Travis Scott. Kylie Jenner blijft altijd the Queen of insta door haar flawless pics en outfits.

Denim on Denim! Wie had deze look beter kunnen rocken?! Throwback flavours worden weer onder de aandacht gebracht door de flared broek en het oversized jacket. Fire fashion & comfort zijn nu officieel HOT! 😍

Kylie zou Kylie niet zijn zonder haar gebruikelijke glam outfit met extra glitters. Met als finishing touch een suuuper klein glitter tasje… De vraag is, wat past er allemaal in zo’n klein tasje?! We zullen hier waarschijnlijk nooit achter komen!

Heb jij al tickets gescoord voor aankomende festivals? Zorg er dan voor dat je outfits festivalproof zijn! Van schoudertassen tot crop tops, we got you! Check hier onze new arrivals en shop je festival outfit nu bij JD Sports!

Lees meer zoals dit

Volgende blog