jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 20/11/2018

ZO SCOOR JIJ DE BESTE DEALS VOOR JD BLACK FRIDAY

Wil jij de eerste zijn die hoort over onze beste Black Friday deals? Well we’ve got you covered! De countdown is officieel begonnen dus maak je klaar en scoor gifts voor de hele familie – dit wil je zeker niet missen!

Dropping BIG!! We hebben Black Friday sale op al jouw favoriete merken. Blijf op de hoogte van mega deals van de grootse merken Nike, adidas, The North Face, PUMA en zoveel meer…

Om het wat overzichtelijker voor je te maken hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet om het maximale uit Black Friday te halen. Als jij als eerste de beste deals wilt scoren at JD Sports, stay tuned & scroll down.

JD black friday

1.      Download onze JD App!

Onze JD Sports app biedt de snelste checkout die er is! Als je in het bezit bent van deze app, zal je als eerste horen wanneer JD Black Friday 2018 live gaat! Zorg er alleen voor dat je ingelogd bent op je account en check alle up-to-date details. Heb jij de JD app nog niet gedownload? Download deze dan nu gratis in de App store of Google Play.

2.      Voeg je favoriete items toe aan je Wishlist

Zorg dat je niet hoeft te stressen tijdens Black Friday en voeg al je favoriete sneakers en outfits toe aan je Wishlist. Zo hoef je niet tussen alle sale items te scrollen en op zoek te gaan naar de best gear – die langzaam maar zeker uitverkocht zal raken. Bereid je dus alvast voor en check out wanneer de aanbiedingen live gaan! Succes!

3.      Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ben jij al ingeschreven voor de JD nieuwsbrief? Ben je dit nog niet dan raden wij aan om dit meteen te doen! Via onze nieuwsbrief ontvang je de beste deals en zullen we de grootste JD aanbiedingen onthullen. Daarnaast zullen we samen aftellen zodat je op tijd bent voor onze Black Friday sale! Schrijf je hier in.

4.      Volg ons op social media

Op social media delen wij de laatste nieuws en aanbiedingen met jullie. Volg je ons nog niet? Check dan nu @jdsportsnl en @jdwomennl voor de laatste updates en don’t miss out!

5.       Betaal later met Klarna!

Black Friday valt officieel op 23 november en het kan daarom zijn dat je nog geen salaris hebt ontvangen… maar don’t worry! Als je niet gelijk kunt betalen, maak dan gebruik van Klarna. Met Klarna heb je de optie om binnen 30 dagen te betalen – hoe handig is dat? Je kan ervoor kiezen om voor Klarna te kiezen tijdens je checkout. Let er wel op dat je 18 jaar en ouder bent, je verzendadres up-to-date is en gebruik je volledige naam – anders kan het zijn dat je order wordt geannuleerd en dat willen we niet! Meer weten over Klarna? Check het hier.

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog