jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 20/11/2018

JE FAVO DAD SHOE IS BACK: NEW BALANCE 608

Retro looks zijn weer helemaal in en extra stylish – vooral in de sneaker world! De chunky sneakers zijn opeens in overvloed te zien on the streets – New Balance is toch echt de trendsetter met de lancering van de nieuwste 608 speciaal voor de ladies.

De classic ‘Dad’ shoe is verpakt in een nieuw jasje en geeft je alledaagse look een boost!

white and navy new balance 608
chloe hayward in new balance 608

De 608

Het oude silhouet wordt gecombineerd met de nieuwe features… De 608 biedt all-day comfort en geeft hiermee je everyday style een upgrade; uitgerust met een volledige middenzool demping, een buitenzool met flexgroeven en een dual density enkelkraag. Zeg maar dag tegen je uncomfy sneaks & say hi to some extra height 👋

Verzeker jezelf van must-have styles, including pastel & levendige colourways. Kies voor de kleur die het beste bij je past! Wil je het simpel houden en de iconic Dad look rocken? Laat je keuze dan vallen op de marineblauwe-witte colourway – plain & simple!

new balance 608
chloe hayward in new balance 608

Ben jij op de lil’ adventurous tour net als onze babe Chloe Hayward (@chloehayward_)? Voeg een extra splash of colour toe aan je shoe’drobe. Dit baby pink silhouet is liefde op het eerste gezicht 😍

chloe hayward
pink new balance 608

Als jij op zoek bent naar een nieuwe go-to sneaker die herinneringen van de good old days naar boven haalt… dan moet je deze New Balance 608 echt aanschaffen! You won’t regret this.

Shop de gehele collectie nu op onze site en volg ons op @JDWOMENNL voor de beste retro outfits inspo!

Lees meer zoals dit

Volgende blog