jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 05/03/2018

RETRO VIBES: ADIDAS ORIGINALS’ ADICOLOR IS TERUG VOOR SS18

Met de 4 opvallende kleuren uit de nieuwste adicolor-collectie maak jij dit seizoen zeker een statement. Geniet van verbeterde stoffen en nieuwe fits terwijl de retro looks zorgen voor een throwback naar het verleden. Welke colourway is jouw perfect match?

THE RETURN OF STREET-CULTURE APPAREL

adidas laat zich dit seizoen inspireren door de classic collection uit de ’70s. Met deze fashion items domineerde adidas back in the days zowel op straat als in de sportscene. De iconische apparel met street-culture touch is voor de echte Originals-lovers nu opnieuw verkrijgbaar.

[URIS id=1936]

WHAT’S IN THE NAME ADICOLOR?

We gaan even terug naar de ’80s waarin een witte sneaker de naam Adicolor kreeg. Deze sneaker kon je zelf inkleuren met colouring pens. Zo’n 25 jaar later werd de naam adicolor opnieuw gebruikt voor de opmerkelijke Kermit de Kikker sneakers van Stan Smith in een herkenbare groene colourway.

TODAY’S COLLECTION

De nieuwe collectie bestaat onder andere uit iconische t-shirts, sweaters en retro track pants – perfect voor je off-duty looks. Bekijk en shop de gehele collectie nu online of laat je eerst inspireren op Instagram!

 

Welk item staat op jouw wishlist?

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog