jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 05/04/2018

AS SEEN ON KENDALL JENNER: ADIDAS ORIGINALS ARKYN

Na de teaser van de NAKED x adidas Consortium collab afgelopen jaar, brengt het merk ons dit seizoen eindelijk de adidas Originals Arkyn – exclusief ontworpen voor dames. De Arkyn is een ultra-moderne lifestyle sneaker met een contemporary look – een schoen om verliefd op te worden!

De Arkyn is verkrijgbaar in een aantal moderne colourways (waardoor het ons extra moeilijk gemaakt wordt om een favoriet te kiezen…) en combineert een mesh upper met de innovatieve Boost middenzool – een game-changer wanneer het aankomt op demping en comfort. Ondanks dat het ontwerp geïnspireerd is op de old-school running style, zorgen de unieke details ervoor dat het nieuwe silhouette absoluut een statement maakt. Opvallend is vooral het vetersysteem dat reikt tot aan de middenzool voor een lockdown fit.

Adidas Originals heeft the ultimate girl gang gestrikt om de Arkyn aan het grote publiek te introduceren, namelijk; Kendall Jenner (@kendalljenner), Florencia Galarza (@florencia.galarza), Ana kras (@teget), Marisa Competello (@marisacompetello) en Syv De Blare (@syvdeblare).

Stuk voor stuk prachtige vrouwen met diverse achtergronden; van model en atleet tot aan muzikant en designer – een duidelijke weerspiegeling van hoe veelzijdig de Arkyn is.

Wanna be the latest member of the girl gang? Dan shop je jouw favoriete Arkyn colourway nu online @JD!

Lees meer zoals dit

Volgende blog