jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 14/01/2021

Back from ’85: de Nike Dunk is terug

It’s official: de Nike Dunk is terug! De nieuwste stijlen, colourways en maten voor heren en kids zijn net binnen bij JD. Dit wil je niet missen!

Na maanden in spanning is het dan eindelijk zo ver: launch day. Ontdek meer over de Dunk en hoe je deze sneakers zo snel mogelijk aanschaft.

Nike Dunk

Van  ’85 tot nu

De Dunk is een icoon en heeft een geschiedenis als geen ander. Nike designer Peter Moore – de legend die ook aan de Air Jordan 1 heeft gewerkt – ontwierp de Nike Dunk in 1985. Toen heette de sneaker nog de ‘College Colour High’ en de eerste 12 colourways representeerden Amerikaanse top basketbalscholen, inclusief Michigan, Iowa, Kentucky en Georgetown.

Meer dan 35 jaar later zijn een aantal van de OG school team kleuren terug – nog altijd met de OG designlijnen en de signature colour blocking stijl.

Van de roots in college basketball tot populariteit onder crews en subculturen over de hele wereld… De Dunk is niet te missen! Nu is de sneaker terug om deze lijn door te zetten…

Nike Dunk

Shop de collectie

Een signature look die nooit uit de mode raakt? Ga dan voor de Dunk. Met lage versies in Rood/Grijs en de Dunk High in Wit/Grijs, breng de Dunk een frisse touch aan de iconische colour blocking stijl. Check snel de hele Nike Dunk collectie, met maten voor heren en kids.

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog