jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 27/11/2018

ESSENTIAL LAYERS VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

De blaadjes vallen van de bomen en de temperatuur daalt, dit kan maar één ding betekenen: de winter is in aantocht! Wij van JD Sports verheugen ons al op de koude lazy day’s, snoozend met een warme choco op de bank in een comfy hoodie of sweater. Moet je helaas toch de deur uit voor een last-minute supermarkt visit of een rondje met je hond? We have got you covered! Met een stylish jack beat jij the elements with no effort. Check nu onze nieuwste adidas Originals en Ellesse dames hoodies en Jack Wolfskin jacks en start het seizoen met een winter-ready layer!

adidas Originals 3-stripes California Full Zip Hoodie

Voor de adidas Originals Fans

Een musthave layer voor elke adi fan is de nieuwste adidas Originals Tape Overhead Hoodie. Deze dames hoodie is voorzien van een verstelbare capuchon en grote kangoeroezak. Ideaal voor als je on the go bent. Deze sweater is exclusief verkrijgbaar bij JD Sports en shop je in een roze of zwarte colourway. Een andere favoriet van ons is de adidas Originals 3-stripes California Full Zip Hoodie.  Deze ultrazachte hoodie heeft een rits voor easy access. De 3-Stripes geven je de classic adi vibe. Wrap jij jezelf in een roze, grijze of groene variant? It’s up to you girl!

adidas Originals 3-Stripes California Full Zip Hoodie

Throw it back met Ellesse

Als het aan Ellesse ligt gaan we dit seizoen voor een throwback look met branded tape en cute colourways zoals poederroze en lichtgrijs. We love it! De nieuwste dames hoodies en sweaters van Ellesse nodigen je uit voor een bankhangavond met je favoriete Netflix serie. On your way to the gym maak je een fashionable statement op straat met onze Ellesse Tape Fleece Full Zip Hoodie. Deze fijne dames hoodie stands out vanwege de zachte katoenkwaliteit en de branded tape met het herkenbare Ellesse signatuur als stamp of quality. Deze JD exclusive gaat harddd, dus neem snel een sprint naar JD en get yours!

Ellesse Tape Fleece Full Zip Hoodie
Ellesse Tape Hoodie roze

Step outside met Jack Wolfskin

Omdat de winter heeel lang duurt kan je niet genoeg hoodies en jacks hebben. Jack Wolfskin legt de focus op stoere jacks en bodywarmers zodat jij comfy naar buiten stapt. De stijl van dit outdoor label is praktisch en stylish! Teveel wind en moet je nog een stuk fietsen? Check dan vooral dit Jack Wolfskin Helium Jacket of layer up met een ander item uit onze range stoere Jack Wolfskin dames jacks. De waterafstotende finish, de winddichte kwaliteit en de duurzame materialen zorgen ervoor dat jij elke winterbui met gemak trotseert.

Jack Wolfskin Atmosphere Vest
Jack Wolfskin Helium Jacket

Heb jij ook zo’n zin gekregen in de winter? Maak dan nu je new season wardrobe on-point met de nieuwste jacks en hoodies van adidas Originals, Ellesse en Jack Wolfskin. Check hier de latest drops!

Lees meer zoals dit

Volgende blog