jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 23/09/2018

HAILEY BALDWIN X JD FALCON FASHION SHOW

Verzeker jezelf van een fresh look styled by adidas Style Creator en catwalk queen Hailey Baldwin! Hailey’s Falcon fashionshow vond plaats op 17 september in Londen en stond in het teken van de iconische 3-Stripes brand adidas, cute colourways, comfy vibes en most of all: Girl Power! De top models toonden onder andere hoodies, leggings, t-shirts en joggingbroeken – met als finishing touch het nieuwste silhouet: de Falcon sneakers van adidas Originals.

Dit event was een enorm succes en zal niet snel vergeten worden! Heb je het niet meegekregen? No worries… we geven je hier alle details!!

Hailey Baldwin catwalk show

Spot je favoriete celeb

Een amazing show verdient natuurlijk een publiek met vele celebs! Meg en Kaz van de Britse realityshow Love Island werden herenigd en zaten op de eerste rij van de fashion show. Uiteraard waren zij van top tot teen gekleed in *JD-exclusive* adidas! Ook Montana Brown was van de partij en rockte de adidas Originals Tape crop top en legging, met als final touch de zwarte Falcon!

Op de eerste rij zaten ook de zangeressen Ray BLK en Girls-Aloud-Babe Nicola Roberts, die haar Falcon sneakers combineerde met de klassieke 3-Stripes legging en de skin-tight body. De dames werden omringd door nog veel meer beroemdheden en influencers… De guest list was dus echt letterlijk on fire 🔥 🔥

love island meg and kaz

ray blk and nicola roberts

De Falcon Show

Hailey’s fashion show was een groot succes waarbij veel killerlooks te zien waren op de catwalk. Elk model droeg de Falcon sneaker in combinatie met de meest gewilde adi fits! Tijdens de show zag je hoodies, truien, legging, popper pants en nog veel meer voorbij komen! Hailey heeft echt laten zien dat deze sneakers onmisbaar zijn in je wardrobe!

Niet alleen zag je vele JD gezichten, maar ook de beauty’s Winnie Harlow en Leomie Anderson. Benieuwd naar de look? Shop deze dan nu HIER voordat het uitverkocht is!

models for the show
winnie harlow adidas falcon show

Alllll that Extras!

Het publiek kreeg een full Falcon experience dat ondere andere bestond uit mid-show snacks zoals sparkling donuts en good-looking shakes – allemaal met de Falcon stamp of approval. Milkshakes, suikerspinnen en hagelslag… that is a yesssssss from us!

Het event werd in stijl afgesloten met een optreden van de Amerikaanse zangeres Charlotte Lawrence. Niet alleen haar liedjes maakten indruk, ook haar on-point roze adi outfit kreeg alle aandacht! Een mooie afsluiter van een perfecte show!

falcon freak shake
charlotte lawrence performing

Check alle stunning outfits van de fashion show op onze site! Wil jij op de hoogte blijven van nog meer nieuwe fashion looks en items? Check en volg dan onze Instagram page hier! You will not regret it…

Lees meer zoals dit

Volgende blog