jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 01/03/2019

NEW BRAND AT JD: MEET GUESS!

GUESS, hét modelabel als het aankomt op stoere items met een vrouwelijke touch. De combinatie van sportieve lijnen met vrouwelijke details zoals kant, ruches en cut-outs vormen de succesformule van dit American luxury brand. GUESS begon als jeansmerk maar tegenwoordig staat het label vooral bekend om de stijlvolle tassencollectie, schoenen, horloges en parfums. De nieuwe dameskleding collectie bestaat uit musthaves zoals sweaters, t-shirts, hoodies, croptops en nog veel meer.

En Guess what girlsss?! Vanaf nu is de gehele GUESS damescollectie verkrijgbaar bij JD Sports! Meet our latest brand GUESS en check snel de highlights uit onze collectie…

guess brand

Het verhaal achter GUESS..

In 1981 werd GUESS opgericht door de gebroeders Marciano. George Marciano creëerde een stijlboek en ontwierp jeans kleding van stonewashed denim wat zachter en lichter van kleur was en meer nauwsluitend zat dan de jeans van concurrenten. Zijn broer Maurice hielp hem bij de productontwikkeling en zijn jongere broers Armand en Paul waren verantwoordelijk voor de distributie en reclame. Met de verkoop van de sexy Marilyn jeans aan het grote en toonaangevende Amerikaanse warenhuis Bloomingdale zette het Amerikaanse label de jeanswereld volledig op zijn kop.

In de ’80s groeide GUESS uit tot één van de populairste jeansmerken. GUESS begon in 1985 met het lanceren van zwart-wit reclamecampagnes met supermodellen zoals Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith, Valeria Mazza en Kate Upton in de hoofdrol. Sindsdien behoort GUESS tot de meest invloedrijke fashionlabels ter wereld.

GUESS Logo Bra en Logo Legging
GUESS Tape Overhead Hoodie en Tape Shorts

Rock it your way!

De mode items zijn heel herkenbaar dankzij het logo met het opvallende rode vraagteken. Of je nu het liefst een diva style rocked of toch liever een comfy en sporty look smashed, GUESS has it all! Met New In items zoals de Tape Overhead Hoodie en de matchende Tape Short maak jij impact op straat, in de gym of tijdens je weekend trip aan zee aankomende zomer. De go-to items zijn makkelijk te mixen en matchen en dragen bij aan een stylish everyday look voor iedere sportieve en zelfbewuste vrouw.

GUESS zwarte outfit
GUESS Icon Crop T-shirt en Tape Bikini Bottoms

Ben jij al enthousiast en into dit high-end fashionlabel? Check dan nu de gehele GUESS damescollectie en shop jouw musthaves!

Lees meer zoals dit

Volgende blog