jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 28/07/2020

New in: Nike Vapormax 2020 Flyknit

Als onderdeel van Nike’s Move 2 Zero heeft Nike een all-new VaporMax silhouet onthuld: de Air VaporMax 2020 FlyKnit. Deze sneaker is ontworpen met het oog op duurzaamheid en is gemaakt van ten minste 50% gerecycled materiaal – dat is heel veel afval!

De nieuwe VaporMax lanceert officieel op 23 juli 2020 en markeert de volgende stap richtings Nike’s doel: koolstof- en afvalvrij. Wanna’ know more? Lees snel verder!

NIKE VAPORMAX 2020 FLYKNIT

Dit is troep…

Het is troep, letterlijk. De VaporMax 2020 gebruikt overgebleven materialen rechtstreeks van de fabrieksvloer! Nike heeft afval omgezet in fresh innovatie. Een gedurfde nieuwe stijl met een kleinere ecologische voetafdruk. Win-win!

De sneaker heeft een bovenwerk van stretchy, gerecycled Flyknit, gemaakt van post-industrial Flyknit garen. Dit geeft het een hele nieuwe look and feel!

De sneakers hebben een revolutionaire one-piece VaporMax Air unit, die meer lucht bevat dan ooit tevoren en gebruikmaakt van tenminste 75% gerecycled TPU. Ze bestaan niet alleen uit duurzame technologie, er wordt ook 100% hernieuwbare energie gebruikt tijdens het maken ervan. 90% van het afval dat ontstaat wanneer Air zolen gemaakt worden, gaat naar het maken van nieuwe, innovatieve technologie.

NIKE VAPORMAX 2020 FLYKNIT

Met overgebleven materialen, gerecyclede polyesters en Nike Grind, markeert de VaporMax 2020 Flyknit de volgende stap richting het ultieme doel: zero waste.

Meer info over hoe je de VaporMax 2020 Flyknit kunt bemachtigen volgt snel!

Lees meer zoals dit

Volgende blog