jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 09/05/2018

5 TIPS TO KEEP YOUR SNEAKERS CLEAN

Als sneakerhead weet je dat je sneakers het belangrijkste deel van je outfit zijn, maar het fris en schoon houden van je favoriete paar kan een everyday struggle zijn. In plaats van je triple whites veilig op te bergen, delen we onze top 5 tips om je shoegame on point te houden! Check them out below..

1. Prep Ahead

Een goed begin is het halve werk! Om vlekken tijdens everyday wear te voorkomen bereid je je sneakers voor, voordat je ze draagt. Ons favoriete shoe care brand Crep Protect heeft een Rain and Stain Shoe Care Spray ontworpen. Deze spray werkt als een onzichtbare, beschermende laag met een waterafstotende werking die vlekken helpt voorkomen. No more permanent damage!

Crep Protect Rain and Stain Shoe Care Spray

2. Beat stains straight away

Sneakers van nubuck of suede zijn altijd moeilijk schoon te houden. De Crep Protect Eraser is een pocket sized tool waarmee je suede uppers zachtjes kunt schoonmaken, ideaal voor het opfrissen van je sneakers wanneer je on the move bent.

3. Don’t let them meet the washing machine

Wasmachines zijn je go-to voor het verwijderen van vlekken en vuil, maar wanneer het aankomt op je sneakers: NO-GO! De wasmachine kan je favoriete sneakers in no-time ruïneren; denk aan de soepelheid van het leer en het ‘cracken’ van patent uppers. Spray je sneakers op tijd in met een water-resistant spray die vlekken bij voorbaat voorkomt. Voorkomen is beter dan genezen, right?

Crep Protect Eraser
Crep Protect Eraser

4. Look at your laces

Veters zijn een quick-fix wanneer het aankomt op frisse sneakers. Hebben ze een opfrisbeurt nodig? Haal ze uit je schoenen en was ze simpelweg mee met een witte was. Stop ze in een paar sokken of een waszakje zodat je ze niet kwijtraakt. Good as new!

5. Fresh on-the-go

Helemaal goed voorbereid zijn? Met de Cure reinigingsset van Crep Protect houd je je sneakers clean wanneer je on the go bent. De reiniger is geschikt voor leer, suede, nubuck, canvas en andere materialen. Ook bevat de set een borstel van zacht varkenshaar – perfect voor je meest gewaardeerde sneakers. Liever een makkelijke reiniger? Met de Crep Protect Wipes houd je je sneakers overal clean en fresh – het praktische formaat zorgt ervoor dat je ze altijd makkelijk mee kunt nemen in je tas.

Crep Protect Cure Reinigingsset
Crep Protect Ultimate Wipes

Box-fresh, street-ready en vlekvrij – WHAT MORE COULD YOU ASK FOR?

Shop de complete Crep Protect collectie nu online!

Lees meer zoals dit

Volgende blog