jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 17/05/2018

DE ZOMERTRENDS VAN DIT JAAR!

De zomer is om de hoek en we weten wat dat betekent; de winter essentials kunnen worden opgeborgen. De winterjassen zijn gedumpt en de zomertrends van dit jaar zijn in volle gang! Het is mei en je moet je waarschijnlijk nog voorbereiden op de zomer.. Gelukkig zijn wij here for you to help! Bij JD hebben wij de hottest items voor een on-point look deze zomer! (Zorg ervoor dat je het niet mist!)

Vans Sk8 Hi

Gewaagde retrostijl
Deze zomer draait het om een bold look en die creëer je natuurlijk met een colourblock dessin! Maar waarom zou je het daarbij laten? Scoor items met een contrasterende tape met branding voor een throwback look met een ’90s vibe. Sportswear brands zoals FILA, KAPPA, Champion en Ellesse got it all for you! Maak dus nu je keuze en stel jouw retro zomer outfit samen.  

Sport geïnspireerde looks
Not feeling retro? Ga voor de sportieve look. De zon schijnt weer, de vogels fluiten, kortom de zomer komt eraan.  Dit kan natuurlijk niet zonder de perfecte look! Ga jij voor een lange wandeling in het park? Of pak jij de skeelers uit de kast? We got it all! De nieuwste collectie van Reebok, Nike & adidas zijn vanaf nu online beschikbaar.

Nike sportkleding
nike sportkleding

Beach day look
Op je vrije dagen lig je het liefst in het park of aan het strand, daar heb je de perfecte outfit voor nodig. Er komen veel nieuwe ontwerpen op je af, van Nike, adidas Originals, Ellesse en FILA die je klaar maken voor deze zomerse dagen. Ga jij voor een paar Adillete slippers? Maak jouw stijl af met onze nieuwste badmode.

FILA
Adilette slippers

Fresh Sneakers
Een zomertrend die je dit jaar niet kan missen zijn de ‘chunky’ kicks. Chunky sneakers vragen de aandacht en zullen elke look tot leven brengen. Groot en gewaagd en toch lichtgewicht, er zijn zoveel silhouetten waar deze zomer veel vraag naar is,  Nike’s Air Force 1, Vans Slip on en meer.

Nike Air Force
Vans Slip On

Er is nog steeds tijd om jezelf een zomerlook te geven, dus hou onze Instagram en Facebook in de gaten and check out the latest drops!

Lees meer zoals dit

Volgende blog