jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 17/09/2018

5 X THE BEST OF KING OF TRAINERS

Wij zijn nog altijd the King of Trainers met een reden. Claim vandaag nog een uitzonderlijke look met onze on-trend collectie en JD Exclusive items van iconische brands zoals adidas Originals, FILA, Nike, Vans en ga zo maar door! Scroll snel verder voor de top 5 King Of Trainers sneakers, speciaal voor jou op een rijtje gezet.

Falcon new colourways

Falcon

De adidas Originals’ Falcon is exclusief verkrijgbaar bij JD en geeft elke outfit throwback vibes. Deze on-trend sneakers zijn gespot bij celeb Kylie Jenner en laten een sterke indruk achter in de scene. Met features zoals het mesh bovenwerk, een lichtgewicht EVA-middenzool en authentiek Torsion System ben je verzekerd van een comfortabele fit en ultra-responsive wear.

Ben jij ready om een retro statement te maken? Scoor dan nu JD exclusive colourways in dames maten hier!.

Kylie Jenner in adidas Falcon

Nike Air Max ’95

De legendarische Nike Air Max 95 heeft een silhouet waar je U tegen zegt. Features zoals de EVA-midsole voor perfecte schokdemping en ingewerkte veterlussen voor een snug fit maken deze sneakers onweerstaanbaar.

Nu verkrijgbaar in dames, heren en kids maten. Alle sneakerfans kiezen bij JD uit een range of colourways!

FILA Disruptor

Disrupt the scene and show us the ultimate chunk. Al een tijdje boosten de FILA’s Disruptors retro vibes in vele fresh colourways, waaronder ook JD exclusives voor een uitzonderlijke look! De Disruptor is een echte statement sneaker die een eigenzinnige touch toevoegt aan je outfit. Laat dit item daarom niet ontbreken in je wardrobe!

Verkrijgbaar voor de hele fam. Check out de collectie en scoor dames, heren, junior en kids maten hier!

Chunky Trainers Trend

Nike Air Force 1

Als weekend wear of als onderdeel van je sporty look. De game-changing Nike Air Force 1 sneakers zijn back met nieuwe upgrades en vanaf nu jouw go-to’s. Een low-cut design of mid-top, effen suede of liever leder met een printje? Bij JD Sports vind je deze klassiekers voor dames, heren en kids! Een bestseller op dit moment is de Air Force 1 Upstep in een witte colourway.

Scoor jouw favoriet vandaag nog bij JD hier!

Vans Platform Sk8-Hi

De bekende Vans’ OG Sk8-Hi kicks combineren skate style met subliem comfort! Deze sneakers zijn uitgerust met een geribbelde enkelkraag en boosten een platform middenzool met Vans’ signature Waffle tread. Ga jij voor de stijlvolle, zwarte colourway of toch liever de JD exclusive grijze colourway? Check het hier!

vans platform
Air Max 270 heel unit

Lees meer zoals dit

Volgende blog