jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 13/03/2019

AMERICAN COLLEGE STYLE MET CONVERSE

Op zoek naar streetwear met een vleugje American college style? Good news girls! Converse presenteert ons de nieuwe damescollectie geïnspireerd op de trendy college style uit Amerika. Key-words binnen deze collectie zijn een stylish design en supreme comfort.

Al meer dan 100 jaar staat het label Converse bekend om hun focus op underground style en topkwaliteit. De kleding is simpel met strakke lijnen en refereert sterk aan de originele Amerikaanse college outfits. Check de collectie nu!

Nuova collezione Converse da donna
Nuova collezione Converse da donna

De nieuwe damescollectie heeft een off-duty vibe met een classic twist. De collectie bestaat uit sportieve leggings, hoodies, longsleeves, trainingsbroeken en bodysuits. De schoenen zijn onveranderd en herkenbaar met hun iconische ronde neus, het canvas bovenwerk en de striped midsole. De nieuwe colourways maken het mogelijk om niet 1, maar 2 of 3 paar Converse retro sneakers te scoren.

Basics voor je lente look

De nieuwe outfits uit de Converse collectie zijn perfect voor je off-duty days. Een runsessie in het park, een bankhangsessie thuis met vriendinnen of een koffiepauze in het café na het shoppen. De trainingsbroeken, hoodies en t-shirts zijn simpel en no-nonsense maar allround inzetbaar vanwege de sporty style.

Nuova collezione Converse da donna
Nuova collezione Converse da donna

De vintage looks en college-inspired style valt direct op: de sweaters zijn uitgevoerd in een cropped fit en zijn voorzien van een crew neck. Als finish zijn de sweaters bedrukt met een groot Converse logo op de mouw of borst. De t-shirts en longsleeves komen in basiskleuren zoals navy blauw en rood. Het iconische Chevron dessin voegt een classy vibe toe aan je look.

Vintage is back met de Converse All Star

De Converse All Star is een klassieker in de streetwear fashion scene en daarom een musthave voor in je everyday wardrobe. Het meest bekende silhouet is de Converse van canvas met een rubberen neus en zool voor een vintage look. Nowadays zijn er nieuwe modellen met leder materiaal, in een high-top of low-rise model en uitgevoerd in fellere kleuren. Of je voorkeur nu uitgaat naar vintage of een modern style, probeer alle All Star schoenen uit en show die voeten!

Nuova collezione Converse da donna
Converse All Star Platform

De nieuwe range All Stars maken een transformatie door naar een vernieuwd silhouet met een meer old-school style. De Converse All Star Platform maakt plaats voor een meer robuuste en hoge zool. Dit is een nieuwe retro-versie van de legendarische schoen die de belangrijkste features behoudt door het silhouet te veranderen. Ideaal om te dragen in combinatie met jouw favo joggingbroek en t-shirt. De kleuren en plateauzool voegen een feminine touch toe aan je sportieve outfit.

Nuova collezione Converse da donna
Nuova collezione Converse da donna

Ben jij ook al fan van de nieuwe Converse damescollectie? Wij werden op slag verliefd op de mix van klassieke items en innovatieve materialen. De items zijn stoer met een preppy college style twist en perfect om te mixen en matchen voor elke gelegenheid. Voortaan sta jij niet meer te twijfelen voor het uitzoeken van een laidback outfit. Jouw perfect match is Converse!

Lees meer zoals dit

Volgende blog