jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 13/02/2019

De leukste must-do’s op Valentijnsdag

Hey girls! Nog maar 1 nachtje en het is Valentinesday! De dag waarop jij en je lover jullie liefde voor elkaar vieren al dan niet met het geven van een cadeautje aan elkaar zoals een bos rode rozen of heerlijke chocolade. Maar wat ga je doen op deze lovely day? Samen uiteten of naar de bioscoop is natuurlijk leuk, maar dat kennen we inmiddels al. Wat is dan wel een origineel idee?

Wij hebben de leukste must-do tips voor Valentijnsdag voor je op een rijtje gezet. Wedden dat jij hiermee jouw Valentijn echt verrast? Check ze alle 9 hieronder..

Valentijnsdag tussen de klaprozen

1.Naar de spa

Wat is er nu leuker dan samen een dagje ontstressen in de spa? Vertel je lief niet wat je van plan bent maar vraag hem om deze dag vrij te houden in zijn agenda. Als jullie beide moeten werken kan je na het werk nog een paar uurtjes naar de spa voor een massage-of gezichtsbehandeling. Op veel sites kan je een speciaal Valentijns-arrangement boeken zodat jullie bij binnenkomst nog eens extra worden verwend met een glaasje champagne of taartje.

2.Gamen, tafelvoetbal of naar de indoor skihal

Meer zin in iets actiefs? Neem je lover dan mee naar de game hal voor eindeloos veel spelletjes of een sportief spelletje poolen in een cafe. Op maak er een winters uitje van door naar de indoor skihal te gaan. Ben jij al game-ready?

Spa
Tafelvoetbal games

3.Chocolade fondue

Ben jij net als wij ook zo’n chocolate-lover? Dan is een chocolade fondue wat voor jou! Superleuk en knus om samen met jouw crush thuis te snoepen van lekkernijen gedipt in een warme pot chocola. Ideeen voor jouw boodschappenlijstje zijn: aardbeien, kersen, frambozen, banaan, marshmallows, koekjes, cake, noten, fudge en mini-pancakes.

4.Een romantisch weekendje naar een hotel

Zin om je vriend echt in de watten te leggen? Verras hem dan met een romantisch weekendje weg. Boek een hotelovernachting in een stad naar keuze en laat jullie hotelkamer versieren met ballonnen, slingers, hartjes en jullie foto’s. Het versieren van de kamer kan je natuurlijk ook zelf doen in overleg met het hotelpersoneel.

5.Thuis samen koken

Wil je iets makkelijks doen of is je portemonnee zo goed als leeg? No worries! Bedenk wat jullie allebei lekker vinden en ga thuis samen koken. Maak een voor-, hoofd- en nagerecht en dek de tafel met mooi servies en kaarsen voor een romantisch diner. Op deze manier bespaar je jezelf een hoop geld en je hoeft niet eindeloos lang tussen alle andere stelletjes te wachten in een overvol restaurant.

Chocolate fountain fondue
Home Valentines dinner

6.Een ontbijtje op bed

Misschien klinkt het wat gewoon, maar met een ontbijtje op bed maak je hem altijd blij! Pak uit met vers gebakken broodjes, verse sinaasappelsap, fruit en een omelet. Schrijf een lief berichtje op een kaart en leg dit op het dienblad. Zijn Valentijnsdag kan nu echt niet meer stuk.

7.Een fotoshoot

Nog een budget-proof idee is een fotoshoot. Wrap up in een smashing outfit en maak foto’s van elkaar met een camera of je smartphone. Bundel deze samen in een foto-album of maak een moodboard van jullie verzameling pic’s. Een perfecte herinnering aan deze dag!

8.Herbeleef je eerste date

Herinner je jullie eerste date nog? Doe deze dag vandaag nog een keer over en ga naar de plek waar jullie toen naartoe gingen. Bijvoorbeeld het cafe waar jullie na het mountainbiken gingen lunchen. Naar dezelfde film gaan in de bioscoop is niet mogelijk, maar je kunt de film wel kopen en thuis op de bank kijken. Bring some memories back!

Ontbijt op bed
Opnieuw een first date

9.Koop een outfit voor elkaar

Een ideaal idee voor als jullie allebei vrij zijn op Valentijnsdag. Spreek een bedrag af en ga de stad in om voor elkaar een outfit te shoppen. Scoor een hele outfit of kies voor één kledingstuk. Dit is dé proef op de som om te checken of je zijn stijl goed kent. Na het shoppen en geven van de cadeautjes show je hem jouw nieuwe outfit.

Already excited for Valentinesday? Met deze tips kan jouw dag niet meer stuk! Enjoy!

Lees meer zoals dit

Volgende blog