jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 25/05/2018

NEW SEASON SUPPLY & DEMAND

Supply & Demand is geboren in Brooklyn en voegt een fresh touch toe aan de streetwear van tegenwoordig. De designs van Supply & Demand zijn geinspireerd door de straten van New York tot en met Londen, wat duidelijk terug te zien is in de designs van hun T-shirts, hoodies en joggingpakken. Supply & Demand is exclusief verkrijgbaar bij JD sports en heeft ook dit seizoen weer een trending collectie neergezet.

supply and demand SS 18

Voor de nieuwe collectie van Supply & Demand  reisde we af naar Marrakech om te shooten. Op de mooiste locaties in de brandede Marokaanse zon zijn de streetwear-essentials vast geleged voor de lente en de zomer, inclusief swimwear om je alvast in de vakantie moood te krijgen.

De gloednieuwe collectie is exclusief voor JD en bevat streetwear-essentials voor de lente en de zomer, inclusief zwembadstijl om je vakantie klaar te maken.

Hier is een exclusief, achter de schermen kijkend naar wat er gebeurde in Marrakech, inclusief een preview van het nieuwe seizoen. Casual en comfortable stijlen voor dames, heren en kids.

 

supply and demand nyc dames collectie
supply and demand nyc heren collectie

Before you hit the streets, make sure you shop Supply & Demand online.

Lees meer zoals dit

Volgende blog