jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 03/05/2018

GIRLS! CONVERSE X MILEY CYRUS JUST LANDED

Converse en Miley Cyrus hebben hun krachten gebundeld em brengen je een geheel nieuwe collectie kleding en kicks – and guess what? VANDAAG is de dag dat je items kunt shoppen!

Bijna iedereen heeft wel een paar all stars gehad die je droeg tot ze vrijwel uit elkaar vielen en het valt niet te ontkennen dat deze tijdloze sneakers moeiteloos elke outfit afmaken, of je nu voor casual of voor schattig gaat. Dit seizoen wordt Miley Cyrus het onderwerp van de dag, met haar nieuwste Converse-collab. Als je een fan bent van Chuck Taylors, glitter en Miley Cyrus (en laten we onszelf niet voor de gek houden, wie niet?), your prayers have been answered…

Converse X Nike

Met Miley die al een tijdje hints op haar instgram dropte, it´s safe to say dat we al een tijdje op deze sneakers zaten te wachten. Nadat de samenwerking in november vorig jaar voor het eerst werd onthuld, heeft ze ons begin februari al een aantal sneak peeks gegeven, evenals een verzameling GIF’s rond Valentijn waar ze de converse platform rockte.

Ze mogen het silhouet niet revolutioneren; het gaat allemaal om aandacht voor detail. En laten we eerlijk zijn, wie niet smelt niet bij die Minnie & Mickey vibes van het MC-logo.

 

Miley Cyrus x Converse Collaboration
kledinglijn Converse x Miley Cyrus Collaboration

Maar ze heeft niet alleen een reeks sneakers uitgebracht, haar nieuwe kledingcollectie schreeuwt zomerse vibes – zodat je het hele seizoen op mega-babe Miley kunt lijken. Of je nu aan het chillen bent in een trainingsbroek of naar een festival in haar gedurfde all-over prints, met deze ‘fits’ zit je helemaal goed voor de zomer!

 

Converse x Miley Cyrus Collaboration
miley x converse bandana print

Excited Much? Shop de hele Miley x Converse-verzameling hier HIER!

Lees meer zoals dit

Volgende blog