jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 26/07/2021

Nike Air Force 1 outfit ideeën

We kunnen wel stellen dat jij een goede smaak hebt nu je misschien hebt besloten om de iconische Nike Air Force 1 sneakers aan te schaffen. De populaire baskelbalschoen uit ’82 is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en wij zijn van mening dat iedere sneakerhead deze sneaker in zijn wardrobe zou moeten hebben (kun je jezelf wel een sneakerhead noemen als je geen paar Air Force 1’s owned?). Maar hoe comineer je de Nike Air Force 1 sneaker nu het beste? Wat is de beste look met de Air Force 1? No worries, wij maken het je vanaf vandaag een stukje makkelijker.

Designer Bruce Kilgore is het meesterbrein achter de AF1 lijn en wij zijn hem voor eeuwig dankbaar. De Nike Air force 1 begon met het doel om de basketballers een unlimited Air experience te geven tijdens basketbalwedstrijden. Maar al snel werd de sneaker ook opgenomen in de hiphop-scene en sindsdien is het een unforgettable icon in de fashion wereld. Maar ondanks dat het een klassieker onder de sneakers is, is het soms lastig om de juiste outfit te kiezen. Dus wij gaan jou daar een handje bij helpen. In deze blog geven wij een aantal style tips voor dames, heren en kids zodat het hele gezin een head turning look kan rocken.

Nike Air Force 1 outfit dames

We beginnen de dames looks met de populaire pasteltrend. Want van een goeie pastelkleur worden we allemaal natuurlijk heel blij. Combineer bijvoorbeeld de Nike Air Force 1 Sage low in een lichtroze/beige kleur met een all-over roze outfit. Ga voor comfy en kies een sweater en joggingbroek of een short. De monotone look is ook een trend waar wij geen genoeg van kunnen krijgen.

Voor een subtielere outfit zijn de witte Nike Air Force 1’s natuurlijk een perfect match. Je kunt dan gaan voor de all-over witte sneaks of de Nike Air Force 1 ’07 Essential met een touch of colour voor een basic yet statement look. Wij hebben altijd twee moods – de chill modus of sporty vibes!


Benieuwd naar de dames sneaker trends? Check dan onze dames sneaker blog!


Air Force outfit voor heren

Voor de heren hebben we natuurlijk ook een scala aan looks en items om je Nike AF1’s mee te matchen. Van Sunday vibes tot performance skills – met Nike Air Force 1 fix je het binnen no time. Voor de bold types onder ons hebben we een statement look om mee te beginnen, de Nike Air Force 1 ’07 LV8. Deze rode sneakers vieren het 50 jarige bestaan van de Swoosh en hebben daarom ook de datum waarbij de iconische Swoosh voor het eerst werd gebruikt gedrukt staan op de zijwanden. Breng de rode kleur terug in je accessoires of T-shirt of leg de focus geheel op je fresh kicks.

Maar ook nu mogen de classics niet ontbreken en dus ook een look gecombineerd met de plain witte Air Force 1 sneaks voor heren. Draag ze met een comfy trainingspak in jouw favoriete kleur of kies voor een all black look met de Nike Air Force 1 ’07 en rock de zwarte Swoosh als een pro.

Air Force outfit voor kids

Last but certainly not least een paar toffe Nike AF1 looks voor de little ones. Want achter elk gestylede ouder staat een nog beter gestyled kind. Naast dat de AF1’s voor een iconic look zorgen hebben de sneaks ook een goede en vooral stevige pasvorm. Perfect voor de groeiende kindervoetjes. De famous ingekapselde Air unit in de zool zorgt voor een responsieve demping bij elke stap. Zorg dat jouw mini-me elk seizoen de street owned met een fresh paar AF1’s. Trek je little one een trainingspak aan of een combinatie van een T-shirt en shorts voor de warmere dagen. Houd jouw kiddo van een gekke twist? Dan zijn de Nike Air Force 1 Low met een getekende Swoosh een toffe optie. Net even wat anders!

Nike Air Force 1 jongens

Nike Air Force 1 meisjes


Witte sneakers weer schoon krijgen? We’ve got you! Check onze blog hoe maak je witte sneakers schoon?


Wat is jouw favoriete Air Force 1 look? We hopen dat we je wat inspiratie hebben kunnen geven voor je volgende outfit met je nieuwe Force kicks. De Air Force 1’s zijn in ieder geval ons favoriet om te combineren en de opties zijn eindeloos. Welke AF1’s je ook kiest, you gonna rock that sh*t like a boss. Bekijk onze complete collectie aan Air Force 1 sneakers of bekijk het gehele Nike aanbod bij JD. May the Force be with you!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog