jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 16/03/2021

Get ready for spring met deze dames sneaker trends van 2021

Het duurt niet lang meer voordat de lente officieel begint! Na maandenlang binnen zitten, sneeuw en miezerregen, gaan we hopelijk steeds meer richting een periode van zon, open terrassen en meer vrijheid. De hoogste tijd voor een refresh van je sneaker ‘drobe. Maar welke sneakers zijn in dit jaar? Welk paar mag niet in jouw collectie ontbreken? JD zet de nieuwe sneaker trends van 2021 voor je op een rijtje. Get inspired and pick your favourite!

RETRO SNEAKERS

Throw it back met een paar retro sneakers. Ga voor een ‘fit met een old school randje door je outfit af met maken met sneakers die je ouders vroeger ook droegen. Combineer je retro sneakers met blauwe jeans en baggy blouse of juist onder een zomers jurkje voor een stoere, vintage touch. Dé retro merken zijn FILA, PUMA, Reebok en New Balance.  Check onze favorieten below of bekijk alle retro sneakers voor dames hier. Stap terug in de tijd!


FILA Disruptor ChalkFILA Electrove 2PUMA Basket Classic
PUMA Future Rider MetalNike Air Max 95New Balance 996


COLOUR BLOCK SNEAKERS

Turn heads met colour block sneakers! Ga voor een instant vrolijke look met sneakers in alle kleuren van de regenboog. Kies voor een sneaker in twee contrasterende kleuren zoals bij de blauw/rode adidas Originals Handball Spezial sneakers en de paars/oranje New Balance 327 sneakers of maak het nog gekker door vier verschillende kleuren met elkaar te combineren. Style je sneaker met een zwarte look zoals Winnie Harlow of maak een statement door je colour block sneakers te combineren met een kleurrijke ‘fit.


adidas Originals Handball SpezialJordan Zoom ’92Nike Air Force 1 Crater
New Balance 327PUMA RS-2K Internet Exploring ★ Vans x Anderson .Paak Old Skool

SPORTY SNEAKERS

Sportschoenen alleen voor tijdens je workout? Dit jaar niet! Een van de trends van 2021 is om sportschoenen te dragen onder je off-duty outfit. En met sportschoenen bedoelen we niet alleen een sporty sneaker, maar echt je eigen hardloopschoenen. Probeer het eens uit! Je look krijgt gelijk een sporty touch. En, niet onbelangrijk: door sportschoenen onder je outfit te dragen ben je verzekerd van all-day comfort.


Nike Air Max 270Under Armour Charged Rogue 2New Balance 530
adidas Originals OzweegoAsics GEL-Quantum 180 6Reebok Lite 2


HIGH TOP SNEAKERS

Ook de high tops zijn weer terug! Deze sneakers met een wat hogere schacht zijn ideaal om te dragen op frisse lentedagen. Combineer ze met een skinny jeans, een baggy broek die over de schacht valt of draag ze onder een rokje of jurkje. Ga voor een skaterlook met high tops van Vans, een basketbal stijl met de hoge sneakers van Nike of voor een casual stijl met de bekende Converse All Star High sneakers. Check JD’s collectie high tops en breng je look naar the next level.


Nike Blazer Mid 77 SE Zwart ★ Tommy Jeans Mid Cut VulcVans Sk8-Hi Checkerboard
Vans Sk8-Hi RoodNike Blazer Mid 77 SE WitConverse Chuck Taylor All Star High Lugged

CANVAS SNEAKERS

Met canvas sneakers zit je altijd goed! Deze sneakers zijn perfect bij hoge temperaturen omdat het bovenwerk niet te dik is. Kies een Slip On item die super gemakkelijk te combineren is of ga voor canvas sneakers met een vetersluiting. Het aanbod is enorm en bestaat uit sneakers in verschillende stijlen en colourways. Er is voor elk wat wils! Check alle canvas schoenen hier, get inspired en shop jouw nieuwe paar!


Vans Old Skool ZwartVans Classic Slip OnConverse All Star Ox
Vans Old Skool Rozeadidas Originals Honey LoSUPERGA 2790 Actow

De hele collectie dames sneakers zien? Go, go, GO en shop een nieuw paar sneakers dat bij jou past. Je sneakers schoonmaken zodat ze er altijd als nieuw uitzien? Check it out. You’re ready? Laat de lente maar komen.

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog