jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 19/10/2022

Keepin’ Cosy In Juicy Couture

Het is officieel pumpkin spice latte season. De nachten worden langer, de dagen worden kouder en je grijpt zo snel mogelijk naar je warmste kleren.

That’s where Juicy Couture comes in. Met hun kenmerkende comfort en fresh styles voor het nieuwe seizoen heeft Juicy je herfstkleding covered. Check it out!

Y2K Energy 

Juicy Couture brengt essentials sinds het merk in de jaren 90 voor het eerst verscheen. Sindsdien heeft Juicy de noughties overgenomen met zijn iconische trainingspakken en onmisbare diamonds. Wie denkt er niet aan Kim K en Paris Hilton…

Fast forward naar 2022 en noughties stijlen zijn all back. Naast baggy jeans, topjes met sjaals en de lage taille is ook Juicy officieel terug van weggeweest. And we’re totally here for it.

Ook geobsedeerd door athleisure Y2K-vibes? Juicy Couture’s nieuwe seizoen drop is tickin’ all the boxes.

Het zou geen Juicy Couture zijn zonder een velours trainingspak. Met hun signature stijl zit de herfstcollectie vol met super cozy tweedelige pakken.

Met deze trainingspakken in verschillende colourways, van neutrale tinten tot klassiekers, ben je klaar voor de stad, een brunch of lekker thuis op de bank hangen. Switch it up with Juicy. Bekijk de dreamy marmer velours, of ga voor een extra look met een all over print.

Wil je een beetje Juicy Couture sparkle aan je leven toevoegen? Shop de nieuwste looks hier

Lees meer zoals dit

Volgende blog