jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 14/05/2019

LAUNCH ALERT: DE WOMENS WORLD CUP PACK

Hey sneaker queens! Maak je ready voor het aankomende World Cup seizoen met Nike’s nieuwste pack: de Unité Totale! Vandaag op donderdag 16 mei dropped deze Womens World Cup pack voor sporty dames bij JD Sports. De Nike Unité Totale pack bestaat uit de meest iconische Nike silhouetten, geïnspireerd op de tenue’s van het Nationale Franse dames voetbalteam.

Om te vieren dat Frankrijk deze zomer als host optreedt tijdens de World Cup, is deze exclusieve 12-delige sneakercollectie voorzien van opvallende details van de Franse t-shirts uit het dames elftal. French style gecombineerd met eenvoud en de flair waarmee het nationale team speelt, vormen de Unité Totale pack!

Save the date – donderdag 16 mei- en lees below meer over deze musthave sneakers.

Unite totale(Bron images: News.nike.com)

What’s in the pack?

De Unité Totale pack bevat smashing Nike sneakers die een premium make-over zijn ondergaan. Highlights uit deze exclusieve damescollectie zijn de fresh new Nike Air VaporMax 19, de Nike Air Max Dia, de Nike Air Max 720, de Nike React Element, de Nike Air Zoom 2K en de Bennassi Slide Lux. Elke sneaker is uitgevoerd in een all-white colourway voor een perfecte summer vibe!

De sneakers zijn geïnspireerd op herkenbare details van de voetbalshirts; zoals de rood-roze accenten, de hallmark stripes en het Franse hexadot patroon. Als final touch is elke schoen afgewerkt met de tekst ‘Nos Differences Nous Unissent’, verwijzend naar de verenigde kracht van diversiteit. De verschillende eigenschappen die wij hebben verenigen ons als team.

Street fashion meets football

Naast de sneakers launched Nike voetbalkleding zoals een retro-style jersey en een t-shirt dress. Deze pitch essentials voor dames hebben een street-ready feel en zijn nu online verkrijgbaar bij JD Sports!

Don’t miss out on these girls en scoor vandaag jouw favo sneaker voor een on-point style tijdens de World Cup!

Lees meer zoals dit

Volgende blog