jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 06/04/2021

Made to move: Nike sport bh’s & leggings

Of je je fitnessschema nu goed aangehouden hebt de afgelopen maanden, of dat je motivatie een nieuw dieptepunt heeft bereikt… Hier is Nike om je een extra duwtje in de rug te geven!

Tijd om de focus terug te vinden en aan je conditie te werken. Als het gaat om de essentials, zit je met Nike wel goed. We laten je de nieuwste items zien die niet mogen missen in je gym’drobe.

Here to support ya

Nike heeft een hele lading nieuwe sport bh’s gelanceerd. Maar met verschillende stijlen met een andere mate van ondersteuning, kan het moeilijk zijn om de perfecte te kiezen. Daarom is de Bra Finder bedacht…

Met onze Nike Bra Finder kun je sport bh’s met lichte, gemiddelde en hoge ondersteuning shoppen. Van de Indy Sport Bh tot de Alpha Sport Bh, elke sport bh is gemaakt voor een ander intesiteitsniveau. Voor wandelen, yoga en pilates is de Indy Sport Bh de juiste keuze – deze bh biedt lichte ondersteuning en maximaal comfort. Medium ondersteuning nodig? Dan zit je met de Nike Swoosh Sport Bh goed! Voor een intensieve workout zoals HIIT en hardlopen, is de Alpha Sport Bh je BFF. Deze sport bh geeft maximale bedekking en ondersteuning van topniveau, zodat jij je kunt blijven concenteren op je workout.

The right sports bra can be empowering! De sportbeha’s van Nike bieden essentiëel comfort en een boost van je zelfvertrouwen. Zo ben je klaar voor de dag – wat je ook van plan bent en hoe je je sport bh ook maar wil stylen!

Wil jij ook de perfecte sport bh vinden? Ga dan nu naar de Bra Finder.

Onbeperkte bewegingsvrijheid

Nike houdt het niet bij alleen sport bh’s, maar heeft ook een aantal van hun signature leggings een refresh gegeven. Check snel de hardloop- en trainingsstijlen met maximaal comfort.

De iconische One Legging is vernieuwd. De Nike Training One 2.0 Legging, verkrijgbaar in een kort en lang model,  is gemaakt om alles aan te kunnen. Van bankhangen tot zwarte trainingssessies… Dit is de legging die je elke dag aan wil. De legging is zweetafvoerend en squat-proof. Nike’s got you covered.

Meer zien? Shop alle Nike sport bh’s & leggings en bereid je voor om weer te gaan sporten! Extra motivatie gegarandeerd…

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

 

 

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog