jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 15/11/2018

MEET JD SPORTS’ INFLUENCER GINNEY NOA

Hey girls,

Let’s meet Ginney Noa; blogfanaat, fashion addict, grafisch vormgever in spé en sindskort ook influencer bij JD Sports! Deze creatieve influencer uit Spijkenisse heeft een neus voor het mixen en matchen van de latest sporty items en deelt dit op haar eigen blog en met haar Insta followers. JD Sports sloeg de handen ineen met Ginney voor het neerzetten van een te gekke ‘Get the look’ edit op onze site.

De 3 looks uit de Ginney Noa collectie boosten fresh Autumn colourways en zijn comfy en fashionable. Perfect om te dragen op herfstachtige dagen! Wij van JD Sports zijn enthousiast geworden en vroegen Ginney alle in’s en out’s wat betreft haar stijl en haar kijk op de upcoming trends. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar deze fashion style queen? Lees dan snel dit interview..

adidas Originals 3-Stripes Pants

Op de homepage van je blog laat je weten dat je de hele wereld rondreist. Waar kom je eigenlijk vandaan?

Ik ben geboren en getogen in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam.

Back to school stuff. Wat voor achtergrond heb je?

Ik ben afgestudeerd als Grafisch vormgever Mode en Trends.

Ginney in adidas Originals 3-Stripes jack
Ginney in Nike tracksuit

Waar ging je eerste blogpost over?

Dat kan ik mij eigenlijk niet meer herinneren. Ik begon zo’n 11 jaar geleden met bloggen en was toen 15 jaar. Ik blogde vooral over wat ik voor kleding kocht in de stad en hoe ik dit combineerde. Ik schreef ook mega veel over dingen die ik op dat moment interessant vond. Ik ben altijd al een groot N.E.R.D fan geweest. Veel posts gingen daarom ook over Pharrell en BBC Icecream.

Wat was jouw allereerste sneaker?

Eigenlijk was mijn eerste echte sneaker een Nike Dunk Low in pastelroze met lichtgrijs en wit. Maar de Jordan 3 Black Cat was de allereerste sneaker waarmee ik mijn collectie begon.

Ginney in Ellesse colourblock tracksuit
Ginney in Ellesse outfit en Nike Air Max 97 roze

Wat is jouw favoriete influencer en waarom?

Dat is Alealimay by far. Haar stijl is echt amazing! Haar blog was ook echt de enige die ik altijd bekeek voor inspiratie.

Social media hebben nowadays veel invloed op mensen en hun lifestyle. Wat zijn volgens jou de meest impact hebbende veranderingen in social world?

Ik denk mental health issues. Dit vind ik een zeer belangrijk onderwerp en daarom vind ik het nodig om hier zo nu en dan over te schrijven op mijn eigen kanalen. Het is goed om eerlijk te zijn en dichtbij jezelf te blijven naar je volgers toe. Influencers zijn vaak grote voorbeelden voor anderen dus dit heeft mega veel impact op hoe mensen daarop reageren en wat zij van influencers aannemen.

Ginney in adidas Originals Colorado Hoodie en Popper pants
Ginney in Ellesse Tape Woven Trackpants en Tape Woven Jacket

Get inspired door Ginney’s sporty ‘fits en maak impact op straat met haar headturning style! Shop jouw favo outfit van adidas Originals, Nike of Ellesse uit de smashing collectie van Ginney Noa bij JD Sports en style them the Ginney Noa way!

Lees meer zoals dit

Volgende blog