jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 26/04/2019

NEW BRAND ON THE BLOCK: IL SARTO

Als het aankomt op de nieuwste en beste merken weet je het: JD got you! En guess what girl?! Het nieuwe merk Il Sarto just got launched voor JD Women!

Voor stylish outfits in de lente en zomer is Il Sarto jouw nieuwe go-to brand! Dit fashion label staat voor maximaal comfort en premium style. Check it out now..

il sarto t-shirt dress

Meet Il Sarto

In 2017 werd het fashion label opgericht door de ondernemer Brad Howard uit Manchester. Il Sarto is een Engels merk met Italiaanse invloeden. De naam betekent ‘The Tailor”/ ‘De kleermaker’ in het Italiaans. Il Sarto lanceert premium quality outfits voor trendsetters en fashionista’s.

In de daarop volgende twee jaar heeft het label wereldwijd meer naamsbekendheid gekregen. Vele celebs zoals Sam Gowland van Love Island, actrice Chelsee Healey en influencer babes worden gespot in de fashion items van Il Sarto.

il sarto long sleeve dress
cycle short co-ord

The ‘Fits

Wie anders dan Insta girl Jena Frumes kan deze stylish outfits beter rocken? Met drie en een half miljoen volgers op Instagram is deze fashion queen niet bepaald verlegen voor de camera – of het nu om acteren of modellenwerk gaat, she can do it.

Ben jij net als wij in love met de cycling short trend? De nieuwe Il Sarto damescollectie has you covered! Kies uit verschillende looks die je kunt mixen en matchen. De statement items zorgen voor een cute en comfy look op off-duty dagen.

grey t-shirt dress
jena frumes in il sarto

Voor comfy vibes check je de uitgebreide range Il Sarto hoodies, perfect voor chill momenten op de bank. De hoodies komen in een cropped cut en oversized style en zijn uitgevoerd in neutrale en bright colourways. Turn some heads met deze layers girls!

Waar wacht je nog op? Van laidback t-shirts en shorts tot cute jurkjes en leggings, IL Sarto heeft alles voor een on-trend look. Shop nu de gehele damescollectie bij JD Sports!

Lees meer zoals dit

Volgende blog