jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 23/12/2020

New in: adidas Originals Relaxed Risque

Op zoek naar loungewear? Als je gek bent op cosy comfort, luxe materialen en alles wat glimt, dan is de nieuwste collectie van adidas Originals voor jou gemaakt.

De Relaxed Risqué collectie is gemaakt voor sofa days, met crop tops, vesten, hoodies en nog veel meer. Check hier je lounge BFFs van adidas Originals!

Relaxed Risqué

Retro Glam

Met Relaxed Risqué ga je voor een sexy touch aan je chill day essentials. De collectie is geïnspireerd op looks uit de 90’s en early 00’s. Als je van plan bent om te Netflixen op de bank dit seizoen, dan wil je een Relaxed Risqué item hebben!

Wie zegt dat pastelkleuren alleen voor de zomer zijn? Dreamy pasteltinten zoals baby blue, beige en roze kunnen elk seizoen gedragen worden en verzekeren je van een 90’s vibe in no time. Check deze 3-Stripes Velour Zip Hoodie en bijpassende joggingbroek of ga voor een item van satijn. Liever een beetje glam? Ga dan voor deze 3-Stripes Satin Korset.

 

Naast superzachte velour en satijnen items, bestaat de nieuwste drop uit lounge essentials met bouclé stof. Layer up met de bouclé sets en ga voor Kim K vibes. Check bijvoorbeeld de Knit Shorts en Off-Shoulder Crop Top, en maak je look af met dit 3-Stripes Vest voor de ultieme loungewear look.

Nostalgie toevoegen aan je chill day essentials? Shop de adidas Originals Relaxed Risqué collectie nu bij JD!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog