jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 31/05/2018

NEW SEASON NICCE HAS ARRIVED

De zomer is in aantocht en we mogen nu al genieten van de zon en hoge temperaturen. De collectie die perfect is voor je holiday vibes? NICCE – we zijn verliefd op de new season drops! Of je nou tot de max gaat relaxen of op zoek bent naar een outfit voor het festival seizoen, met NICCE zal je gegarandeerd slagen. Kijk mee!

Catch the sun in één van de badpakken uit de swimwear collectie – een musthave voor iedere beach babe. De flatterende modellen zijn perfect om je beach body – waar je zo hard voor gewerkt hebt – te showen. De low cut back zorgt ervoor dat ook je rug lekker bruin wordt.

Met genoeg vette festivals in de line-up is het geen optie om niet all out te gaan wanneer het aankomt op je festival outfit! Wat dacht je van de Colour Block Logo Bodysuit met de Tape Waist Shorts?

Nicce Camo Swimsuit
Nicce Colour Block Logo Bodysuit

Staat er een chille dag op het programma? Layer up met de hoodies en sweaters. Kies voor een pop of colour met de Contrast Sleeve Logo Hoodie of play it safe en kies voor de Oversized Boyfriend Hoodie.

NICCE zorgt voor een throwback naar de 90’s en speelt in op de tape trend. Ga voor sporty vibes met de Tape Logo Bra – die zowel in het zwart als wit verkrijgbaar is. Maak je look af door de top te combineren met een on-trend popper pants en je favoriete sneakers.

Contrast Logo Sleeve Hoodie
Nicce Tape Logo Bra

Love these looks? Bekijk de hele collectie nu online!

Lees meer zoals dit

Volgende blog