jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 30/03/2018

POPPIN’ BACK TO THE 90’S

Nope, we’ve not discovered a time machine (helaas, kunt je je voorstellen dat je de 20-jarige Kate Moss ontmoet ?!) maar voor het geval het nog niet duidelijk is; de heropleving van de jaren 90 in de mode is on fire. So its time to dip it low * queue Chrisina Millian * in een popperpants en chunky sneakers met onze ultieme stijlgids voor de 90´s. Dus terwijl de mode-industrie een serieuze flash-back heeft, pakken merken zoals Fila, Ellesse en Champion hun kans om volledige retro-revival collecties te droppen.

Shop Champion in in oversized oversized e’rything. Boyfriend hoodies, boxy fit tees en fleece broeken in een reeks gedurfde primaire kleuren draag de ultieme retro-look, met een comfortabele fit. Rock je outfit in een kleur zoals Latifah Osazee, we are loving it!

Joggers, not your thing? Popperpants zijn momenteel een belangrijke wardrobe staple van Nike, adidas Originals, Supply & Demand, Fila en Ellesse om er maar een paar te noemen; combineer met je favoriete slogan-t-shirt or chunky sneakers.

Still not convinced? Voordat we het afronden, waarom zou je je look niet afsluiten met yep, je raadt het al als ‘tape’ (en dan niet de plakkerige soort). Houd het casual en co-ordinated met een matchende hoodies en leggings of kies voor een meer premium look met de items van Ellesse.

Feeling summer vibes already? We weten dat het pas net lente is maar wij hebben nu al zin in de zomer, alleen al om deze 90´s inspired swimwear collecties van Fila, Ellese en Siksilk. Get your 90´s vibe on en shop je complete outfit hier.

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog