jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 09/01/2019

PRETTY GYM LOOKS MET PINK SODA SPORT

Een sportieve start van 2019 of ben je toe aan een healthy lifestyle? JD Sports is here to help! Met het scoren van een nieuwe gym look heb jij de eerste stap al gezet. De nieuwe collectie van Pink Soda Sport is nu verkrijgbaar bij JD en onze sporty girl gang laat zien hoe je deze items moet combineren voor een headturning gym look. De leggings, crop tops, sport-bh’s en hoodies in bold colourways zorgen voor een instant power boost. Kan jij nu al niet wachten met jouw first gym game?

Geef jezelf dat extra duwtje in de rug, kom van de bank en shop de fresh new in items van Pink Soda Sport! Scroll snel naar beneden en ontdek meer over de pretty outfits en onze Pink Soda Sport babes.

pink soda sport shoot

Exclusief lifestyle merk bij JD

Het exclusieve lifestyle en sportmerk Pink Soda Sport richt zich op de zelfverzekerde en stijlbewuste jonge vrouw. Elke collectie bevat on-trend outfits waarmee jij impact maakt in de gym en waarin jij na afloop relaxed op de bank. Speciaal voor het maken van een fotoshoot van deze nieuwe Pink Soda Sport collectie heeft JD een groep modellen ingehuurd. De modellen zijn naar Londen afgereisd om de new in items in een stijlvolle studio te showen.

De nieuwe collectie bestaat uit leggings, hoodies, tanktops, croptops en sport-bh’s in smashing colourways en on-trend colourblock dessins. De vele dessins en colourways zijn makkelijk te mixen en matchen zodat jij voor elke sessie een andere outfit kan creëren. We like! De zachte en stretchy materialen maken deze layers extra comfy, waardoor jij met plezier jouw gym goals zal behalen.

Ben jij benieuwd naar onze sporty modellen? Lees snel verder to meet onze PSS girls en get inspired!

Jena Frumes

De Amerikaanse actrice Jena Frumes (@jenafrumes) kennen we van MTV’s Wild ‘N Out. Met drie en een half miljoen Instagram followers bewijst Jena dat ziet niet bang is voor de camera. Of het nu om acteren of modellenwerk gaat, she’s got it all.

Na een studie theater en dans studeerde Jena af aan de Central University in North Carolina. Sindsdien is Jena on fire. Ze maakte een muziek videoclip en schitterde tijdens haar eerste filmrol in ‘Meet the Blacks 2’. Haar droom om een famous actrice te worden is coming true. Watch out for this girl!

Jena Frumes in Pink Soda Sport
Jena Frumes in Pink Soda Sport

Amber Jepson

Onze tweede Pink Soda Sport babe is Amber Jepson (@amberjepson). Amber is de queen als het gaat om het stylen van fashion. Alles staat haar geweldig. Of ze nu een comfy off-duty outfit draagt of een catchy dress tijdens een night out. It works, dankzij haar creatieve mindset en figuur.

Amber Jepson in Pink Soda Sport
Amber Jepson in Pink Soda Sport

Daisey O’Donnell

Daisy is leading in everything. Want ze is zangeres, model en bereikt huge goals op Instagram. Ze is de andere helft van het bekende O’Donnell duo. Daisy heeft de looks en het talent. In 2014 bracht ze in X Factor haar zangtalent ten gehore. In 2016 speelde ze tegen haar zus Ellie om de titel Miss England 2016 binnen te slepen.

Daisey O'Donnell in Pink Soda Sport
Daisey O'Donnell in Pink Soda Sport

Ellie O’Donnell (@missellie_o) maakt samen met haar zus de perfecte pic voor Pink Soda Sport.

Zij en haar zus Daisy worden vaak gezien als een tweeling. Met dit sister duo ben je als modelabel verzekerd van stylish pictures. Check vooral haar Instagram feed voor styling tips en inspiratie!

Ellie and Daisey O'Donnell in Pink Soda Sport
Daisey O'Donnell in Pink Soda Sport

Ben jij ook enthousiast geworden over de gym looks van de PSS girls? Stay tuned voor alle new in items van Pink Soda Sport en shop de gehele collectie online!💖

Lees meer zoals dit

Volgende blog