jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 07/02/2019

Scoor een cute outfit voor Valentinesday!

Nog maar een weekje en het is weer Valentijnsdag! De leukste dag van het jaar om met jouw lover te vieren en het moment om hem of haar in de watten te leggen. Een romantisch diner, een boottochtje door de gracht, samen naar de film of een middag karten..Wat je plannen ook zijn met je Valentijn, je maakt pas echt indruk met een smashing outfit. Nog op zoek naar een catchy look met een sporty feel? JD has got you girl!

Ons Valentinesday lookbook bestaat uit de nieuwste items van Nike en Ellesse voor een headturning look. Mix en match een trendy Ellesse hoodie met een Nike legging en finish met een paar onmisbare Nike Air VaporMax 2019 sneakers.

Falling in love is not that hard with these New In items.. Shine bright babe en verras jezelf of je lief met een fresh new outfit. Scroll naar beneden en shop jouw perfect match! 💕

Valentinesday lookbook

Ellesse voor retro lovers

De nieuwste damescollectie van Ellesse is all about streetstyle en boost nog meer retro uit dan de voorgaande range. Rugby shirts met een bold branded stripe en een kraagje met knoopsluiting voor een classy twist of een warme sweater met gele panels, een opstaande kraag en een halve rits voor een throwback look. Combineer bijvoorbeeld het Ellesse Panel Rugby Shirt met de Ellesse Tape Panel Legging. Dankzij de figure-hugging fit van de legging zijn alle ogen op jou gericht!

Deze sports-inspired items zijn supercomfy dus ideaal als jij en je lover sportief gaan mountainbiken of karten. Dikke plus is dat je deze retro musthaves ook makkelijk kan dragen na 14 februari, bijvoorbeeld tijdens je warming up in de gym.

Ellesse Panel Rugby sweater en Tape Panel legging
Ellesse Panel Rugby Shirt

Nike voor runtastic-romantic moments

Coole en comfortabele items zijn de keywords van de nieuwste Nike damescollectie. De Nike items zijn speciaal ontwikkeld voor sportieve activiteiten zoals hardlopen en cardio training. De running t-shirts en Nike Training Sports Mesh Tights zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal met Nike’s Dri-FIT technologie voor een zweetafdrijvende werking. Ideaal, want jij kan non-stop doorgaan terwijl je droog en fris blijft. Met de Nike Indy Logo Bra haal jij het maximale uit jezelf dankzij de elastische cross-over strapbanden voor optimale bewegingsvrijheid.

Als het kouder wordt wrap jij jezelf in de Nike Pacer ¼ Zip Top met duimgaten voor extra coverage. De cute roze colourway maakt deze top extra stylish en perfect voor als je op Valentijnsdag een boottochtje gaat maken. Laat maar komen die runtastic-romantic moments!

Nike Air Boyfriend t-shirt en Nike Essential Short Sleeve Bodysuit
Nike Running Pacer Zip Top

De Final Touch

Een paar fresh new sneakers van Nike vormen de final touch van jouw Valentines Day look. Om jouw outfit te finetunen check je de Nike Air Max 97 OG. Uitgevoerd met een smashing rood bovenwerk en een leopard print detail voor een standout look.

Wil je echt zweven over het asfalt? Check dan onze nieuwste range Nike Air VaporMax 2019 kicks. Ontdek de impact van het semi-transparante TPU bovenwerk en de next level demping van de lichtste en meest flexibele Air Max demping ooit. Kies uit verschillende colourways zoals stylish lilapaars, fluo-groen, zwart en wit met shiny gouden accenten. Welke matched met jouw look?

Nike Air Max 97 OG rood leopard detail
Nike Air VaporMax 2019

Ben jij net als wij in love met deze nieuwe drops uit het Valentines lookbook? Shop jouw look hier bij JD. Vergeet vooral niet onze Valentijn winactie te checken. Misschien ben jij wel de lucky one en win je een nieuw paar sneakers voor jou en je lover!

 

 

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog