jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 24/01/2019

FIRST LOOK: NIKE AIR MAX DIA

Good news voor de Nike fans! In 2018 werd de Air Max Dia in een beperkte oplage uitgebracht en nu is Nike back met een tweede release van de Nike Air Max Dia.

Superster en Britse singer-songwriter Ella Eyre is al een huge fan en presenteert ons dit nieuwe Nike silhouet. Dit is jouw kans om te shinen met deze exclusieve Nike sneakers! Hurry up girl en ontdek de smashing colourways bij JD Sports! Don’t miss out on these..

The Story Behind the Design…

De Air Max Dia is gecreëerd door dames en voor dames. Het doel van dit nieuwe silhouet is een vleugje elegantie aan de Air fam toe te voegen. Nike heeft de ultimate girl squad samengebracht voor het creëren van deze sneaker. Het power girl team bestaat uit een designer, ontwerper, ingenieur en product manager.

Volgens het designteam moest deze nieuwe sneaker smooth en streamlined zijn, anders dan de meer chunky Air Max silhouetten uit Nike’s archief. Dit was de reden waarom het team achterstevoren werkte en begon met het finetunen van een slank schoenmodel. Later werden de tech elementen aan de schoen toegevoegd.

Air Max Dia Black

Het eindresultaat

De Air Max Dia heeft een slank en elegant design. De schoen is ontworpen met een transparant Nexkin bovenwerk dat vergelijkbaar is met die van de Zoom Fly SP. Met een opvallende sok geef jij jouw eigen touch aan deze schoen. Voor een minimalistische maar moderne look. We like!

Geplaatst op een stevige en enorme middenzool zodat alle ogen op de Air unit gericht zijn. De Dia heeft het allemaal – hij is cute en comfy. De zichtbare Air unit in de hiel biedt maximale demping en de mini Swoosh branding ademt de classic Nike style uit. De schoen geeft een knipoog naar het designteam. De finish van vier kleine stipjes op de hiel verwijzen op een subtiele manier naar de vier power ladies die de sneaker hebben ontworpen.

pink air max dia
white Air Max Dia

Hoe scoor je ze?

Wil jij dezelfde smashing look als Ella Eyre? Op vrijdag 25 januari 2019 is de launch van de Nike Air Max Dia bij JD Sports. Set your alarm to get your pair!

Lees meer zoals dit

Volgende blog