jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 08/03/2019

SPRING READY MET DE NIEUWSTE ADIDAS ORIGINALS SLEEK

Ben jij al ready for Spring? Wij van JD zitten er al klaar voor. Helemaal nu de Sleek sneaker van adidas Originals is gelauncht in fresh new colourways… Precies op tijd voor de aftrap van het nieuwe seizoen.

De comeback van deze stijlvolle sneaker is niet alleen perfect voor het finetunen van je Spring outfit maar ook om vandaag mee te shinen, op International Womens Day! Tijdens dit worldwide event vieren we de prestaties die vrouwen hebben neergezet. Zet jezelf in het zonnetje en scoor nu de adidas Originals Sleek bij JD Sports. Don’t miss out on these girls…

jd-exclusive adidas originals Sleek

Het Design

adidas staat bekend om het hergebruik van haar archive items voor het creëren van een nieuw ontwerp. Het merk heeft dit ook gedaan met de Sleek sneaker. Een moderne versie van de iconic adi sports heritage. Deze dames exclusieve sneakers zijn geïnspireerd op de old-school tennis style.

Het designteam wilde afwijken van de chunky sneaker trend. Deze sporty sneakers zijn voorzien van een slank en vrouwelijk silhouet voor een foot-hugging fit. Ontworpen voor everyday comfort met een premium leder bovenwerk voor een luxury feel en een duurzame finish.

De finish met geperforeerde 3-Stripes op de zijkanten en de adidas logo patch maken de classic adi style compleet.

jd-exclusive adidas sleek
kendall jenner with pink sleek

Match them in style

De adidas Originals Sleek is een echte allrounder – je kan ze met vrijwel alles wat je leuk vindt combineren! Van een spring-time jeans tot een chille joggingbroek, stylish cycling short en meer. Dit zijn de go-to sneakers die jij dag na dag draagt!

Ga voor een minimalistische look en stijl af met een colourfull top of turn some heads met de Sleek sneakers net zoals superster Kendall Jenner dit doet. Kendall matched een bright colourway met een black and white outfit voor the ultimate sneaker statement.

De adidas Originals Sleek is nu verkrijgbaar bij JD! Check hier onze gehele collectie op de site – inclusief de JD-exclusieve grijze colourway! Voor meer inspo volg je ons on the ‘gram.

Lees meer zoals dit

Volgende blog