jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 23/06/2019

Super stylish met Superga

Op zoek naar de perfecte zomer sneakers? Stop maar met zoeken want de Superga is zojuist gedropped bij JD Sports! Het antwoord op al jouw summer sneaker wensen, deze schoenen worden jouw volgende go-to’s deze zomer..

Maak nu kennis met Superga en ontdek de nieuwste modellen en colourways below!

black superga 2750

Behind the Brand

Heb jij nog niet eerder van Superga gehoord? Girl, where’ve you been?! Superga is al meer dan 100 jaar dé maker van musthave canvas sneakers. Van Kendall Jenner tot Cara Delevingne, en Emma Watson tot Karlie Kloss – alle nummer 1 celebs zijn op straat in Superga gespot!

Het verhaal van Superga begon in Turijn, Italië. In 1911 werd het modelabel opgericht door Walter Martiny. Walter opende de Superga fabriek waar schoenen met gevulkaniseerde rubberen zolen werden ontworpen. Hoewel de fabriek tijdens de oorlog haar deuren moest sluiten werd deze later heropend. Superga kreeg een nieuwe missie: luxe sneakers aan de man in Italië te brengen.

De 2750 Cotu Classic

De 2750 Cotu Classic kreeg de nickname ‘the people’s shoe of Italy’, het 2750 silhouet was al sinds de oprichting van het label Superga een iconisch model.

Sinds haar lancering is de Cotu Classic een inspiratiebron geweest voor vele andere sneakers. Van flatforms tot mid-tops, de 2750 kreeg een switched up look zodat deze aansloot op alle seizoenen en trends.

Deze sneakers zijn ontworpen met een duurzaam katoen-canvas bovenwerk wat ademend en ook nog eens lichtgewicht is. Net zoals de OG zijn deze schoenen geplaatst op een gevulkaniseerde rubberen zool voor next level grip en longlasting comfort.

Hoe stijl je de 2750?

Van een brunch in de stad direct door naar het strand? Dankzij de minimalistische stijl van de 2750 kan je deze sneakers makkelijk met alles combineren. Deze canvas sneakers zijn cute en comfy en mix en match je met werkelijk alles – leggings, jeans, denim shorts…yes girl, you name it!

emma watson wearing superga
karlie kloss wearing superga

De 2790 Actow

Het legendarische 2750 silhouet heeft een upgrade gekregen met de 2790 Actow, een platform sneaker die jouw sneaker game letterlijk naar de next level brengt!

Uitgevoerd in een classic tennisschoen model, represent de 2790 hetzelfde premium canvas bovenwerk maar de iconische gevulkaniseerde zool geeft de schoen een nieuwe dimensie…

Hoe stijl je de 2790?

Net zoals de 2750, matchen deze flatform sneakers met vrijwel al jouw outfits. Van een girly flower dress op een zomerdag tot een verwassen jeans en een chille legging op een lazy Sunday, deze sneakers sluiten aan op elke situatie.

Waar wacht je nog op? Deze sneakers mogen niet ontbreken in jouw sneaker’drobe! Shop nu de gehele Superga collectie online voor een super stylish look!💖💖

Lees meer zoals dit

Volgende blog