jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 29/10/2018

5x SCARY HALLOWEEN MOVIES DIE JE MOET ZIEN

Als je net zoals wij into Halloween bent, dan houd je waarschijnlijk ook van bloody horror movies en kostuums. Je kan natuurlijk naar de bios gaan om een scary movie te zien, maar dat hoeft natuurlijk niet perse! Just sit back & chill, wij hebben een aantal Halloween movies op een rijtje gezet die je absoluut niet mag missen – van extreem bloody tot aan kid-friendly.

Vul je pumpkin met popcorn, vier je off-duty dagen in style met JD’S Halloween Picks en check nu onze top 5 horror movies below!

halloween movies

1. IT (2017)

https://www.youtube.com/watch?v=Et-xhuWtu4M

Zijn horror clowns helemaal jouw ding? Dan moet je het laatste deel van IT checken! Director Andy Muschietti heeft het verhaal van Stephen King’s over een supernatural clown monster dat graag kinderen vermoord vertaald naar een thrilling movie.

2. RAW (2017)

RAW is gekozen tot de beste horror movies van 2017. De Franse director Julia Ducournau heeft een bloody cannibal movie neergezet die je moet zien. Na het zien van dit verhaal zal je voortaan wel oppassen met raw meat…

3. LIFE AFTER BETH (2014)

Check de movie Life After Beth voor een dosis romantiek, humor en natuurlijk horror. Hoofdrolspeler Beth (Aubrey Plaza) komt op miraculeuze wijze weer tot leven alleen is deze ‘teruggekeerde Beth’ totaal een ander persoon. Het leven van boyfriend Zach (Dane DeHaan) krijgt hierdoor plotseling een andere onverwachte wending…

4. The Haunted Mansion (2003)

The Haunted Mansion is een film voor de hele familie! Workaholic Jim Evers (Eddie Murphy) geeft zijn kinderen te weinig aandacht en besluit daarom het gezin mee te nemen op vakantie. Onderweg stopt het gezin bij een haunted mansion en dan begint het verhaal pas echt.

5. THE SIXTH SENSE (1999)

The Sixth Sense is een echte classic die je gezien moet hebben. Deze American supernatural horror film gaat over Cole Sear (Haley Joel Osment) – een jongen die in staat is om te praten met dead people – die in contact komt met kinderpsycholoog Malcolm Crowe (Bruce Willis). Een van de beste horrors allertijden met een onverwachte plot twist.

Welke film is jouw favoriet?  Scoor een stijlvolle black outfit of geef je Halloween outfit de ultieme black-orange finishing touch met onze JD’S Halloween Picks.

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog